• Közlemények

    • Csakis

      Támogatás!   07/13/2017

      Tisztelt Portálosok! Sajnos letelt a befizetett összeg, amit fizettünk, így újra támogatásotokra szorulunk a folytatásért. Aki bankszámláról tud utalni a nevemre kattintva, küldjön, üzenetet elküldöm a módját. Előre is, köszi, mindenkinek! Paypal támogatáshoz katt a Paypal képre!  

Privacy Policy

2018. május 25-én lép hatályba az Általános adatvédelmi rendelet (General Data Protection Regulation – „GDPR”), mely szabályozza velünk megosztott személyes adatok kezelését és felhasználását.
A GDPR felülírja a meglévő adatvédelmi szabályokat, egységesíti az uniós tagállamok adatkezelési szabályait. Célja, hogy nagyobb ellenőrzést gyakorolhassatok a személyes adataitok gyűjtése, tárolása, megosztása és felhasználása felett.
Szeretnénk arról biztosítani, hogy a személyes adataitok biztonságban vannak nálunk. Szeretnénk azt is biztosítani, hogy megértsétek, hogy hogyan használjuk fel az adataitokat jobb és személyre szabottabb felhasználói élmény biztosítása érdekében.
A fenti okokból a NewDjPortal frissítette Adatvédelmi Szabályzatát. Az új, 2018. május 25-től érvényes Adatvédelmi Szabályzatunk információt nyújt Nektek a személyes adataitok felhasználásáról.
Semmilyen külön teendőtök nincs, de javasoljuk, hogy tekintsétek át milyen változások történtek az Adatvédelmi Szabályzatban, hogy tisztában legyetek az Titeket érintő változásokkal.


http://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=OJ:L:2016:119:FULL&from=HU